初めて鉄のフライパンを買う、手持ちのフライパンに満足できない。こんな時は「リバーライト極シリーズ」をおすすめします!僕は10年使っていますが、まだまだ現役です!
オープニング 0:00
錆びにくい秘密 0:56
使い始めが楽 1:23
厚板でなんでも美味しく 2:30
目玉焼きの焼き比べ 3:25
メリット、デメリット 5:00
シリーズの中でも厚板フライパン一択といっても良いぐらい、素晴らしい鉄のフライパンです♪特徴としては…
①特殊な熱処理で極めて錆びにくい
②使い始めがとっても楽!
③3.2mmの厚みで、なんでも美味しく焼ける
鉄のフライパンをくっつかずに使える方法もあわせて紹介します♪
①窒化鉄で極めて錆びにくい
リバーライト極シリーズは鉄に窒素を浸透させています。このおかげで極めて錆び難くなっています。
普通に使っていれば、まず錆びる事はないですね。僕は10年錆びた事がないです。
②使い始めが通常の鉄のフライパンと比べ楽!
通常の鉄のフライパンは錆びます。なので錆止めの塗装がしてあるんです。使い始めは、この塗装を剥がすんですが、とにかく大変!
火にガンガンかけて焼き、ゴシゴシ擦ってとる。コレでも取れないことがあるくらい頑固なんです…
しかし、リバーライト極シリーズは①の特殊な熱処理で錆びにくいので、錆止め塗装がしてないんです!
買ってきて水洗いして、火にかけ乾燥、油を少し入れて煙が出るまで熱する。火を止めて油を馴染ませたら冷ます。
たったコレだけで、くっつかないツルッツルな鉄のフライパンになります!詳しくはリンクの動画をご覧ください♪
③3.2mmの厚板でなんでもふっくら美味しく焼ける
料理をする上で大切なのが「熱のコントロール」なんです、食材をフライパンに入れたら温度が下がります。この低下を最小限に止めると料理が美味しく仕上がります!
たった0.1mmでも厚い方が家庭で使うに違いが出ます。普通の鉄のフライパンはよくても2mmn厚み、しかしリバーライト厚板フライパンは3.2mm!
本当に焼く料理がなんでも美味しくなります♪動画では目玉焼きを食べ比べていますが、全く味が違います。
メリット・デメリット
メリットは頑丈なこと。金属のヘラを使っても全然大丈夫!10年使っていても全く衰えません!
さらにリバーライト極の取手は木です、熱くならないし手のなじみも良いんですよ。さらに取手は交換することができます。
デメリットは「重い」
鉄のフライパンのデメリットは重い。この一言に尽きます。
まとめ
いかがだったでしょうか?初めての鉄のフライパンにピッタリなリバーライト極シリーズ。特に厚板フライパンは後悔のない買い物になります!
ぜひ使ってみてくださいね♪
メール hirosan_contact@yahoo.co.jp
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mail hirosankitchen@gmail.com
I’m not satisfied with the frying pan I have when I buy an iron frying pan for the first time. In such a case, we recommend the “River Light Pole Series”! I’ve been using it for 10 years, but it’s still active!
It is a wonderful iron frying pan that can be said to be a choice of thick plate frying pan in the series ♪ As a feature …
① Extremely resistant to rust due to special heat treatment
② Very easy to start using!
③ With a thickness of 3.2 mm, anything can be baked deliciously
I will also introduce how to use the iron frying pan without sticking it ♪
(1) Iron nitride is extremely resistant to rust
The Riverlight pole series has nitrogen infiltrated into iron. Thanks to this, it is extremely resistant to rust.
If you use it normally, it will not rust. I haven’t rusted for 10 years.
(2) It’s easier to start using than a normal iron frying pan!
A normal iron skillet will rust. That’s why it has a rust preventive paint. At the beginning of use, I peel off this paint, but it’s hard!
Bake it on the fire and rub it off. I’m so stubborn that sometimes I can’t even get it …
However, the Riverlight pole series is hard to rust due to the special heat treatment of ①, so it is not coated with rust preventive paint!
Buy it, wash it with water, heat it to dry, add a little oil and heat it until smoke comes out. Turn off the heat and let the oil blend in, then let it cool.
With just this, it becomes a slippery iron frying pan that does not stick! Please see the linked video for details ♪
③ You can bake anything plump and delicious with a 3.2mm thick plate
The important thing in cooking is “heat control”. When you put the ingredients in a frying pan, the temperature drops. If you minimize this decrease, the food will be delicious!
Even if it is only 0.1 mm, the thicker one makes a difference in using it at home. Ordinary iron frying pans are at best 2mmn thick, but Riverlight planks are 3.2mm thick!
Everything you really bake will be delicious ♪ In the video, we compare fried eggs, but the taste is completely different.
merit and demerit
The advantage is that it is sturdy. It’s okay to use a metal spatula! Even after using it for 10 years, it doesn’t decline at all!
Furthermore, the handle of the river light pole is made of wood, so it doesn’t get hot and the hand is familiar. In addition, the handle can be replaced.
The disadvantage is “heavy”
The disadvantages of iron frying pans are heavy. This is just one word.
My favorite! Recommended kitchen utensils ♪
I’ve been using it for over 8 years ~ River Light Pole 26cm https://a.r10.to/hzn8og
Riverlight extra-thick frying pan https://a.r10.to/hVU4vh
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